Liiketoiminta

Pianoliikkeet ja vakuutusasia

Markkinoilla toimii tänään useita pianonsiirtäjiä, ja voit hakea heidän apuaan aina, kun aiot muuttaa uuteen paikkaan. Jos et ole koskaan aiemmin palkannut tällaista ammattilaista, saatat miettiä, miten nämä yritykset toimivat. Tässä on oivallus tähän työhön:
Kuinka pianoja siirretään?
Aina kun palkkaat ammattilaisen, näet kaksi tai kolme ihmistä tulossa käytettävissänne. Ne on varustettu hyvin hihnoilla, rampeilla, liikkuvilla alustoilla ja pianolevyillä. Tämä auttaa heitä saamaan pianon liikkumaan sujuvasti. Mikä tekee heistä parhaiten on, että he osaavat käyttää erityistekniikoita siirtääkseen pianon talosta. Korkea turvallisuustaso vaaditaan, kun piano laitetaan kuorma-autoon. Ammattilaiset kiinnittävät laitteen ajoneuvoon siten, ettei kuorma-auton liikkuessa tapahdu vaurioita. Kun et palkkaa ammattilaista tähän työhön, ei-ammattilaiset eivät ole varustettu oikealla laitteistolla ja heillä ei myöskään ole tietoa piano-liikkeestä.
Vakuutus pianon siirtämisessä
Aina kun vuokraat pianonsiirtoyrityksen, sinun on aina kysyttävä heidän kattamansa vakuutus. On tärkeää huomata, että kaikki pianonsiirtoyritykset eivät tarjoa vakuutuksia. Kaiken kaikkiaan on olemassa kolme vakuutustyyppiä, jotka kannattaa harkita aina, kun vuokraat pianonsiirtoyrityksen. Vakuutukseen sisältyy:
• Kaupallinen vakuutus
• Sisältö- / kuljetusvakuutus
• Työntekijän turvallisuusvakuutus
Kaupallinen vakuutus on yritys, joka vakuutti ajoneuvolta tai omaisuudelta aiheutuneilta vahingoilta. Sisältövakuutus on, kun yritys on vakuutettu pianon vahingoittumiselta. Työntekijän turvallisuusvakuutus on, kun yritys vakuuttaa työntekijänsä kaikenlaisilta loukkaantumisilta.
Aina kun teet sopimuksen pianonsiirtoyrityksen kanssa, sinun on pyydettävä yritystä toimittamaan sinulle todisteeksi kopio heidän vakuutuksestaan.

Back To Top