Teknologia

Kuinka valitset SSD-asemien muistikoon välillä?

Jos etsit kestävää ja luotettavaa tallennusvälinettä, joka sopii helposti kaikkiin tarpeisiisi, saatat olla iloinen tietäessäsi, että SSD-asemat ovat tässä tapauksessa parhaita. SSD-asemat ovat paljon parempia kuin kiintolevyt, vaikka niiden hinta on toistaiseksi hieman korkeampi. Maksat kuitenkin laadusta, ja tämä on aina reilua kauppaa. Itse asiassa, jos et todellakaan tiedä, mikä SSD-asema on sinulle parhaiten sopiva muistikoko, tässä on muutama avainasia, jotka kannattaa harkita ennen tällaisten tuotteiden ostamista.
SSD-asemat, joissa on jopa 99 Gt muistia, ovat ihanteellisia perustarpeisiin
Kuuluisat elektroniikkaa ja laitteita valmistavat tuotemerkit ovat tuottaneet lukuisia puolijohdeasemia, joiden muistikoko on jopa 99 Gt. Nämä tallennuslaitteet eivät ole niin kalliita, ja ne sopivat melkein kaikille, joilla on tietokoneen perustarpeita. Esimerkiksi, jos haluat tallentaa lomavalokuvasi, lapsesi piirustukset Paintiin, ostoslistasi erilaisissa asiakirjamuodoissa, tärkeät työtiedostosi, kopiot sähköposteistasi tai pari musiikki- ja videotiedostoa, sinun tulisi katsoa markkinoilta tällaisille puolijohdeasemille. Niiden avulla voit nauttia tietokoneestasi suorittamatta valtavaa ennakkomaksua.
SSD-asemat, joissa on muistia 100 Gt – 250 Gt, ovat ihanteellisia edistyneille tietokoneen käyttäjille
Toisaalta, jos käytät tietokonettasi säännöllisesti, ei vain Facebook-tilasi päivittämiseen, sähköpostisi lukemiseen ja kavereidesi kanssa keskusteluun, kannattaa ehkä hyödyntää puolijohdeasemia, joissa on suurempia muistikokoja 100 Gt: sta. 250 Gt: iin. Tässä tapauksessa nämä tallennuslaitteet ovat täydellisiä sinulle, jos työskentelet yleensä suuren valokuvakokoelman kanssa tai tallennat enemmän kuin muutamia videotiedostoja HD-laatuisina. Lisäksi nämä SSD-asemat ovat erittäin hyödyllisiä, jos haluat säilyttää erilaisia ​​hääalbumeja pidempään tai muokkaat suuria videotiedostoja henkilökohtaisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin. Vaikka tällaiset SSD-asemat ovat hiukan kalliimpia, ne pitävät tietosi turvassa vuosia!
SSD-asemat, joissa on muistia 250 Gt – 1 Tt, ovat ihanteellisia musiikin tai videoiden luomiseen
Jotkut ihmiset käyttävät tietokonetta erityyppisten korkealaatuisten videotiedostojen luomiseen kaupallisiin tarkoituksiin. HD-videotiedosto vie tietysti paljon tilaa asemassa, ja jos työskentelet säännöllisesti eri videonmuokkausohjelmien kanssa, puolijohdeasemat, joiden muistit ovat 250 Gt – 1000 Gt (tai 1 Tt), ovat ihanteellisia sinulle. Nämä tallennusvälineet ovat myös täydellisiä, jos keräät yleensä valtavia määriä korkean resoluution kuvia.
Samalla tavalla musiikin luomisala vaatii myös paljon digitaalista tilaa tietokoneilla. Jos olet DJ tai musiikkisäveltäjä, tiedät todennäköisesti jo, että tarvitset paljon digitaalisia soittimia, ohjelmia, ohjelmistoja ja laajennuksia voidaksesi luoda luomuksesi. Kaikki nämä ohjelmat vievät paljon tilaa tietokoneellasi, ja tässä voi olla apua tilava SSD-asema. Jos olet aloittelija, valitse ensin vähemmän tilavat SSD-asemat ja edetä hitaasti kohti mediatallennuslaitteita, jotka tarjoavat enemmän ja enemmän tilaa, kun tietosi ja asiantuntemuksesi kiinnostuksen kohteessasi laajenevat.
SSD-asemat, joissa on 1 Tt – 2 Tt muistia, ovat ihanteellisia edistyneille tietokoneen käyttäjille
Viimeinkin olemme saavuttaneet lohkon suurimmat lapset, SSD-asemat, joiden muistikoko on jopa 2000 Gt! Nämä tallennuslaitteet ovat tietysti paljon kalliimpia, mutta ne ovat todella välttämättömiä, jos tarvitset paljon tilaa tietokoneellasi ja haluat, että tiedostosi ovat aina suojattuja. Valitse tällaiset SSD-asemat, jos keräät paljon HD-videotiedostoja, pelejä, elokuvia, musiikkia, e-kirjoja, asiakirjoja ja ohjelmia. Useimmissa tapauksissa tällaiset valtavat SSD-asemat riittävät kaikki tietokoneen tarpeet.
Nyt tiedät mitä markkinoilla on tarjota sinulle ja jos haluat tehdä parhaan päätöksen ostaessasi puolijohdeasemia, varmista, että arvioit huolellisesti päivittäiset tietokoneesi tarpeet. Aseta myöhemmin budjetti ja pyydä IT-ammattilaista antamaan sinulle lisäapua tarvittaessa.

Back To Top