Teknologia

Azure-tekniikka

Azure on alusta ja infrastruktuuri, joka on hyödyllinen pilvipalveluille. Sen on luonut Microsoft. Azuren käytön tärkeimpiä tarkoituksia ovat sovellusten rakentaminen, käyttöönotto ja hallinta. Microsoftin hallinnoimien datakeskusten maailmanlaajuinen verkosto ottaa käyttöön Azurea. Tämä varmistaa helpon tietojen tallennuksen ja käytön sekä turvallisuuden.

Leo TechnoSoftin tarjoamat Azure-edut

Azure-kehitysyritys Leo TechnoSoft tarjoaa erilaisia etuja web-ratkaisujen kehittämiseen Azure-alustan avulla liiketoiminnan, datan ja hallinnan osalta.

Azuren liiketoiminnalliset edut

Mahdollisuus skaalata pyynnöstä: Azure on rakennettu skaalautumaan yrityksesi rinnalle. Se lataa sovelluksesi klusterina, joka kohdistaa verkkosovelluksen tietylle prosessijoukolle.
Joustavuus: Azure on helppo mukauttaa. Se tarjoaa joukon sovellusten rakennuspalikoita sekä palveluita, joiden avulla voit mukauttaa pilven tarpeidesi mukaan.
Kustannuskilpailukykyinen: Azure toimii jako-jako-mallin kanssa. Tämä vähentää pienyritysten alkukustannuksia. Sopimuksen tehneet voivat saada myös yritysalennuksen.
Asiakastuki: Azure-infrastruktuuri on nyt saatavilla 19 alueella ympäri maailmaa. Siinä on useita datakeskusalueita. Nämä keskusalueet tarjoavat (ja tarjoavat) tukisuunnitelmia eri kielillä.
Hybridiominaisuus: Azure tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda hybridiympäristöjä.
Hinnoittelu: Enterprise, jolla on Microsoft Enterprise -sopimukset, saa Azure-alennuksia 10–36 prosentista ylöspäin. Jos Microsoft Enterprise -sopimusta ei ole, voit ostaa ennakkoon maksettuja tilauksia. se on myös oikeutettu alennukseen on-demand-hinnoittelusta.
Azure Data -edut

Azure-kehitysyhtiö Leo TechnoSoft takaa käyttäjille seuraavat dataedut:

Big Data Insights: Microsoft Azure HD Insight -palvelu tuo Apache Hadoop -ratkaisun pilveen. Se integroituu Exceliin ja mahdollistaa tietojesi visualisoinnin uusilla tavoilla, mikä auttaa sinua menestymään.
Yksinkertainen ja luotettava tietojen tallennus: Azuren avulla voit tallentaa (tai jakaa) kaikentyyppisiä tietoja luotettavassa ja nopeassa ympäristössä. Tämä sisältää tiedostotiedot, strukturoidut tietojoukot tai jopa kyselyt.
Tietoturva: Azure rakennettiin Microsoft Security Development Lifecyclen pohjalta. Todistettuun tekniikkaan perustuvan ja ympäri maailmaa testatun Azurella on turvallisin koodi.
Luotettavat varmuuskopiot: Azure varmuuskopioi aina kuusi kopiota tiedoistasi. Tämä varmuuskopio on tallennettu kahteen erilliseen Azure-tietokeskukseen. Tämä takaa 99,9 %:n varmuuskopioiden saatavuuden.
Integratiivinen dataratkaisu: Azure integroi tiedot Microsoftin PaaS- ja SaaS-tarjousten koko valikoimasta.
Azure Management -edut

Azure-kehitysyhtiö Leo TechnoSoft auttaa käyttäjiä hallitsemaan tietojen tallennusta ja pääsyä tietoihin seuraavien hallintaetujen avulla:

Automaatio: Azure Automationin avulla voit automatisoida kaikki tehtäväsi omassa mukautetussa Azure-ympäristössäsi. Se tarjoaa nopeasti rakennettavia tehokkaita integraatioratkaisuja.
API-hallinta: Azure-sovellusliittymien hallinnan avulla voit julkaista sovellusliittymiä markkinoillesi (mukaan lukien työntekijät tai asiakkaat) turvallisesti ja laajasti, jos luot ja käytät erilaisia sovellusliittymiä.
Helppo ajoitus: Azure antaa sinun luoda töitä monimutkaisilla tai yksinkertaisilla toistuvilla aikatauluilla.
Mahdollisuus käyttää virtuaalikoneita: Azure antaa sinun ottaa käyttöön huippuluokan virtuaalikoneita minuuteissa, mukaan lukien Linux- ja Windows-palvelimet.
Kehittäjien yhteistyö ja vaihtoehdot: Visual Studio Online ja Application Insights ovat saatavilla Azuressa. Nämä kaksi ominaisuutta tarjoavat tehostetun yhteistyön kehitystiimien välillä integratiivisessa ympäristössä.
Useiden orkestrointiklusterin hallintatyökalujen saatavuus: Azurella on oletuksena useita orkesteriklusterin hallintatyökaluja käyttäjien käytettävissä. Näitä työkaluja ovat Apache Mesos tai Docker Swarm. Orchestratoreita tuetaan Azure Resources Manager -sovellusliittymässä, ja niillä on ARM-malleja

Back To Top