Teknologia

4 parasta Android-sovellusta matkan ystäville

Niiden, jotka haluavat lähteä lomalle tulevina päivinä tai viikkoina, tulisi hyödyntää Android-laitteitaan suunnitellakseen parempaa lomaa ja valitsemalla parhaat kohteet. Google Playssa on useita sovelluksia, jotka voivat tarjota paljon apua matkailijoille ja ihmisille, jotka haluavat vierailla ulkomailla. Tässä on joitain parhaita Android-matkasovelluksia, joita sinun on kokeiltava.
1. TouristEye – Matkaopas. Tämä on helppokäyttöinen ja erittäin houkutteleva Android-sovellus, joka voi auttaa kaikkia matkailijoita löytämään parhaat kaupungit tietyltä mantereelta, kuten Aasiasta, Euroopasta ja niin edelleen. Pohjimmiltaan sovellus tarjoaa informatiivisia tekstejä ja artikkeleita, valokuvia eri mielenkiintoisista kohteista ja laadukkaan valikoiman paikkoja ja paikkoja, joissa tulisi käydä hinnalla millä hyvänsä. TouristEye – Matkaopasta käyttävät tuhannet ihmiset ympäri maailmaa, ja se on myös arvostettu Android-sovellus.
2. TripAdvisor-hotellilennot. Samalla tavalla matkailijoiden, jotka haluavat varata parhaat hotellit ja nauttia upeasta majoituksesta loman aikana, tulisi kokeilla TripAdvisor-hotellien lentoja. Tämä tunnettu sovellus tarjoaa valokuvia ja tietoja tuhansista hotelleista ympäri maailmaa, jotka ovat lähettäneet sadat matkustajat. Muiden turistien mielipiteet voivat olla erittäin hyödyllisiä päätettäessä paras hotelli. Lopuksi, tällä sovelluksella on intuitiivinen käyttöliittymä ja se on myös täysin ilmainen.
3. TripIt-matkanjärjestäjä. Toinen suosittu Android-sovellus on TripIt Travel Organizer, sovellus, jonka avulla turistit voivat saada paljon tietoa tietystä sijainnista tai määränpäästä. Esimerkiksi painamalla pari painiketta, matkustajat voivat selvittää tietyn kaupungin sääennusteen, saada reittiohjeet, nähdä karttoja ja luoda räätälöityjä reittejä vaivattomasti. Matkasuunnitelmat voidaan myös synkronoida Google-kalenterin tai Outlookin kanssa, ja ne voidaan helposti jakaa sähköpostitse tai joillekin suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Tämän sovelluksen avulla turistit voivat myös vuokrata autoja tai tehdä ravintolavarauksen hyvissä ajoin, jotta heidän lomansa on todella nautinnollista.
4. Expedia Hotellit ja lennot. Tämä sovellus on hyvin samanlainen kuin TripAdvisor Hotels-lennot, mutta se tarjoaa lisäominaisuuksia ja etuja. Esimerkiksi Expedia Hotels & Flights antaa matkailijoille mahdollisuuden nähdä monien aiempien hotellien asiakkaiden arvosteluja, löytää tietyn kaupungin paras hotelli heidän mieltymystensä, tarpeidensa ja budjetinsa mukaan ja säästää myös rahaa varaamalla Expedia Mobile Exclusive -sivustolla. Turistit voivat myös varata lentoja kaikkialta maailmasta painamalla vain pari painiketta. Tämä Android-sovellus on yksi luotetuimmista ja suosituimmista matkapaketeista Google Playssa.
Nämä ovat vain muutamia matkasovelluksia, mutta Android Marketista on paljon muuta kokeilettavaa, kuten KAYAK-lennot, Hotels.com, Orbitz-lennot ja niin edelleen. Turisteja kehotetaan hyödyntämään näitä sovelluksia, koska ne ovat ilmaisia, niillä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, niitä voidaan käyttää mistä tahansa, milloin tahansa ja ne tarjoavat korkealaatuista tietoa, joka tekee lomastasi todella erikoisen ja viihdyttävän.

Back To Top