Teknologia

4 käyttäjäystävällistä sovellusta, joita voit käyttää uuden lattian suunnitteluun

Asunnon omistaja kokee jossain vaiheessa, että taloon on tehtävä muutama muutos. Tämä on yleensä vastaus siihen tosiasiaan, että nykyinen muotoilu on saattanut mennä tyylistä. Tämän lisäksi voit myös tehdä suurimman osan tällaisista kunnostustöistä saadaksesi talosta asuttavamman. Hyvä esimerkki tästä on, kun huomaat joutuvan maksamaan paljon korjauksista. Tällaisissa tapauksissa voit tehdä suuria kunnostustöitä ratkaistaksesi suurimman osan ongelmista kerralla.
Huolimatta saneerauksen syystä, päätösten tekeminen, kuten minkä tyyppinen lattia saadaan, voi joskus olla vaikeaa. Onneksi on monia teknisiä edistysaskeleita, joita voit hyödyntää prosessin helpottamiseksi. Mielenkiintoisin näistä on käyttää yhtä monista sovelluksista, joiden avulla voit selvittää, minkä tyyppiset lattiat saat. Jotkut suosituimmista näistä ovat:
Houzz-sisustussideat
Tämä on ilmainen sovellus, jossa on yli 15000 kuvaa erilaisista kodin malleista. Jokainen näistä on luokiteltu yhdeksi useista huoneista, mukaan lukien olohuone, kylpyhuone ja keittiö. Se on yksi parhaista sovelluksista, joita tarvitaan, kun tarvitset inspiraatiota minkä tyyppiseen lattiaan haluat saada. Kun olet tunnistanut sinulle mielestäsi sopivan sisustussuunnittelun, voit yrittää saada lattiatyypin, joka on sama kuin kuvissa. Parasta sovelluksessa on, että sitä voi käyttää ilmaiseksi.
BEHR: n ColorSmart
Lattiaa valittaessa on aikoja, jolloin jotain niin yksinkertaista kuin mikä väri saada lattiaan, voi olla vaikeaa. Voit käyttää tätä sovellusta yhtenä monista tavoista saada tämä oikea. Tämän sovelluksen avulla voit selata kaikkia BEHR: n tarjoamia värejä, jotta voit valita haluamasi värin. Sen lisäksi voit myös ottaa kuvia tuotteista ja sovittaa kohteen värin sitten yhteen niiden luettelossa olevista maaleista, mikä auttaa sinua valitsemaan maaleja helpommin.
HomeSpace-suunnittelu
Tämä on loistava sovellus, jota normaalisti käytetään kunnostettavan huoneen kartoittamiseen. Tämä helpottaa sinua tekemään asioita, kuten selvittämään kuinka paljon mattoa saat tiettyyn huoneeseen. Sen lisäksi voit käyttää sitä myös saadaksesi yleisen kuvan siitä, miltä huone näyttää, kun olet suunnitellut sen. Siksi se eliminoi suurimman osan virheestä, joka normaalisti liittyy huoneen oikean lattian valitsemiseen.
Maton ja lattian laskin
Tämän sovelluksen avulla voit selvittää, kuinka paljon voit odottaa maksavan tietyn tyyppisestä lattiasta. Sinun tarvitsee antaa vain neliön kokoinen huone huoneesta, jota yrität kunnostaa, samoin kuin hinta käytetyn lattian neliöjalasta.
Minkä tahansa yllä mainitun sovelluksen käyttäminen tekee sinulle paljon helpommaksi päästä lattiatyyppiin, josta olet ylpeä pitkällä aikavälillä. Ne auttavat myös pääsemään eroon tällaisiin päätöksiin liittyvistä arvauksista.

Back To Top